Fresh from the owner...

17 April 2014

Menghabiskan yang terbengkalai.



Sedang berusaha menghabiskan bw ke blog-blog kamu dan kamu. Ini daripada last year tau. Last year kan alah sikit dengan laptop tambahan pulak dengan laptop yang rosak agak lama.

Dah habiskan sebahagian besar secar berperingkat-peringkat. Tinggal banyak ni lagi. Maaf atas kunjungan yang lambat. BW pun ikut hp je sebab malas nak on laptop. Sambil baring- baring pun boleh. Lepas tu hp ke mana, aku pun dah selamat dibuai mimpi. Hehe...

Walaupun ada blog yang dah tak aktif... still kena ziarah. Biar lambat asal jangan tak ada langsung kan? ≧∇≦ Apa pun, good luck untuk aku. Cayuk! Cayuk!

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Fuh banyak jugak tu, selamat berblogwalking

    ReplyDelete
  2. 66 comments tu kalau dok tekan aje nak approve nangis gak. Good lucklah semoga selesai semuanya diselang-seli dengan urusan rumahtangga.

    ReplyDelete
  3. amboi byknya nak kena tengok komen tu.....rajin2 sket ye!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign