Fresh from the owner...

11 April 2014

Hari Jumaat yang mulia.



Alhamdulillah... budak kecik ini sudah tidak demam. Walaupun masih tidak sihat sepenuhnya, sekurang-kurangnya demam tu dah kebah dan reda. Lega hati mak. Tak ada la dengar dia meragam malam-malam. Kesian sebab mak pun tak tahu kat mana sakitnya. Setakat tak tidur malam tu apalah sangat. Yang penting dia selesa.

Demam kali ni lama sikit. 6 hari. Sebelum ni 4 hari je. Suhu paling tinggi cecah 39°c plus. Kaki tangan sejuk tapi bila check suhu, memang tinggi. Bawak mandi la. Menggigil-gigil. Tapi nak buat macam mana. Demam macam ni la yang buat risau lebih. Kalau jenis panas tu boleh jgk rasa dengan tapak tangan je. Yang macam ni kena alert lebih.

Apa pun... dah sihat ni, lega sangat. Tak risau sangat walaupun batuk dengan selesema still ada.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Alhamdulillah dh ok..mmg hati xsenang je kan kak sal kalau anak demam..penah sekali tuh qisya demam..ya Allah, risau sgt3..

    ReplyDelete
  2. Moga baby cepat sembuh. Memang susah hati sangat kalau baby demam ni. Kita yang serba tak kena jadinya.

    ReplyDelete
  3. kesiannya...moga cpt sembuh ye...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign