Fresh from the owner...

01 May 2014

Design lain untuk Pandora Inspired.

Semuanya berharga bawah RM100. Dah termasuk postage jugak. Kalau nak beli yang ori tak mampu, inspired pun dah macam ori kan? Tapi Sabah Sarawak kena add RM10 untuk postage.

Mana la tau nak pakai time raya. Nak request sama pattern untuk diri sendiri dengan anak pun boleh. Cuma bagi ukuran pergelangan tangan anak la. Mak dengan anak-anak boleh pakai. Nak untuk anak saja pun boleh.

Jom layan gambar.































Berminat boleh pm ye: 0172561005

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. Cantikkknya... Tp sy kurang minat

    ReplyDelete
  2. cantik tp material gelangnya tu apa?takut kulit tak boleh pakai..klu silver ori je boleh.hehe

    ReplyDelete
  3. cantik...tp risau takut gatal tangan...elergik jenis kaler perak ni.

    ReplyDelete
  4. cantik kan gelang pandora ni :)

    ReplyDelete
  5. cantik2 sumer... tapi akk yg inspired pun tak mampu...hhee

    ReplyDelete
  6. Cantik jugak Pandora ni ye.. patutlah ramai yang suka..

    ReplyDelete
  7. cantik2.. ramai yang suka kan..

    ReplyDelete
  8. sal ya buat sendiri?
    material apa ekk?
    email aida ~ adianiez@yahoo.com.

    ReplyDelete
  9. cantik2 semuanya, bila nak raya ni mesti ramai nak melaram dengan gelang pandora ni

    ReplyDelete
  10. kak, material apa kaler perak tu.

    ReplyDelete
  11. Cantik kite pun suka gak Pandora
    Tp beli yg inspired je la hihi

    ReplyDelete
  12. cantik tapi cik en xleh pakai..kg cepat hilangnya.. ehhehe

    ReplyDelete
  13. rayani ramailer berpandorakan...

    ReplyDelete
  14. Hi salam perkenalan :) U have a great and nice blog. Do u mind to visit and follow my blog ? awksweetgitu.blogspot.com =) It always open for everybody. :D

    ReplyDelete
  15. pandora tgh femes emes skrg sygnya akak kalah dgn bhnnya......nnti tumbuh gatal2...

    ReplyDelete
  16. menariknyaa..agak2 mudah karat tak?? lusuh warna..

    ReplyDelete
  17. cantiknya yang kaler merah tu kan

    ReplyDelete
  18. Tengah trending pandora sekarang ni kan..
    Cuma MJ buat masa ni belum timbul minat lagi, mana tau akan datang kan :D

    ReplyDelete
  19. Cantik2 semuanya...menarik..:)

    ReplyDelete
  20. Cantik cantik...meroyan tgk kak...

    ReplyDelete
  21. nak satu bley?
    ko belanja

    ReplyDelete
  22. Cantik gak tapi tak mampu :) Nanti tabung Nuffnang dah penuh saya order.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign