Fresh from the owner...

19 March 2014

Zaman kanak-kanak punya cerita.



Chewing gums tu favorite. Harga pun murah je. Tapi sekarang dah mahal. Tak macam dulu-dulu. Ingat la dok dalam kelas mengunyah chewing gums secara curi-curi. Time sambung belajar pun sama. Nak elak ngantuk punya pasal. Tapi kadang-kadang tu tak jalan jugak.

Even nak balik kampung pun dok mengunyah chewing gum dalam bus. Suka sangat. Tapi dah bila start dah ehem... ehem... ngan husben, dia mintak stopped makan. Makanya berhenti la aku secara perlahan-lahan. Dah lama jugak la aku tak makan chewing gum. Dah bertahun-tahun. Ada jugak mcm teringin tapi setakat teringin je la. Haha...

Itu la kisah aku dan chewing gum. Okay... entri sengal!!!

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. No satu dua empat memg feberet sy tuh

    ReplyDelete
  2. No satu dua empat memg feberet sy tuh

    ReplyDelete
  3. semua gula gula di atas saya raja makan. hehehe. rindu lah pulok

    ReplyDelete
  4. kita masa kecik bawa ke besar suka mkn kan? tapi sekarang bila anak2 nak mkn kita tak kasi.. hahahah

    ReplyDelete
  5. gula2 udang takde dlm list ke? Dengan ikan bilis dlm peket2 kecik.

    ReplyDelete
  6. gula2 udang takde dlm list ke? Dengan ikan bilis dlm peket2 kecik.

    ReplyDelete
  7. Kegemaran anak2 bunda juga satu masa dulu....
    Salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign