Fresh from the owner...

03 March 2014

Memang Ajaib.



Beli ini dengan cikgu sekolah Alya dan Anis. Teringin nak buat sendiri sebab anak-anak suka makan. Boleh pulangkan pinggan jiran lepas ni. Hehe...

Ini pun 3 kali bayar. Cikgu kata 3 kali, kita byr la 3 kali. Ngee... Kejap lagi cari bahan-bahan. Macam buat pancake la jugak cuma yang ni bentuknya comel lagi.

Excited pulak. Kalau best boleh beli pan next time around. Pan pun dah macam-macam function ada. Best ooo... Buat bekal anak-anak sekolah pun bagus kan?

Bw kejap lagi ye. Nak settle hal rumahtangga dulu. Bye...
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Wahhh..bestnye kak sal..falsya nak beli xbeli2 lg..xberia sgt sbb nak masak pun ssh skang nie..tunggu mek qisya tuh besau skit baru beli..hehehe..

    ReplyDelete
  2. memang ajaib tu....tunggu masakan dari kak Salya nanti.

    ReplyDelete
  3. wahh...bestnya kak sal...seronok la anak2 akk mkn lps ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Harapnya segala yang dibuat pun jadi ajaib belaka :) Orang kata bayar 3 kali, 3 kali yang kita bayarkan buat apa nak susah-susah buat full settlement gitu :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign