Fresh from the owner...

04 March 2014

Anak Abah.



Pantang nampak abah ni. Confirm hulur tangan mintak abah ambik. Anak soleh ni. Tak banyak ragam. Cuma tidurnya kejap-kejap je. Duduk dengan abah dalam kereta pun okay je.

Cumanya... kuasa mak lebih lagi. Asal mak tinggal dengan abah nak beli barang, confirm balik rumah dia dah jaga. Tak pun tengah nangis. Dah tu anak mak ke abah ni? Haha... (*´∇`*)

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Aloh aloh comelnyeeeee..anak abah ye..;)

    ReplyDelete
  2. sama la mcm ANiq pun..tp kalau dah lama2 dia cri mummy dia juga..jeles abah dia.hehe

    ReplyDelete
  3. Eh, mesti nak jadi anak emak! Tak mahu sayang Abah lebih ok baby! Nanti mak nangis-nangis sedih, siapa yang susah? Takda sapa nak jaga nanti.

    ReplyDelete
  4. anak abah dgn anak mak la maknanya. hehehe... budak2 ni kalo dgn mak mmg nak ada depan mata je manjang.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign