Fresh from the owner...

22 February 2014

Wakil cawangan.



Ha, ada yang nak tahu keputusan Alya ek?! Aku sefamily balik awal. Kawan-kawan setadika dia pun sama. Cawangan lain tak pasti pulak. Memang tak tunggu sebab tak larat. Lagipun fikir, kalau dapat apa-apa cikgu dia ada kat situ boleh wakilkan. Result pukul 12. Pukul 10 tu pun panas bukan main lagi. Kesian kat Aus dengan diri sendiri jugak. Kat husben yang tak tidur lagi tu pun sama.

Tengah-tengah tidur nak hilangkan sakit kepala tu, cikgunya called tanya balik awal ke? Lepas tu dia bagitahu la Alya dapat nombor 13 daripada 144 orang. Tak kisah la saguhati pun. Experienced berharga untuk dia. Sebabnya, kebanyakkan budak sampai part kaler rumput, awan dengan background tu, masing-masing jadik bosan plus penat.

Untuk budak-budak besar kena banyak pics kecik-kecik. Yang kaler latar tu kena kurangkan. At the end of the competition, budak-budak jadik hilang fokus. Ikutkan Alya lagi la. Dah malas nak kaler tapi mak paksa habiskan. Tak menan? Tak apa. Janji kaler sampai habis. Hoho...

Dan yang paling best tu, dia je yang dapat hadiah daripada ramai-ramai yang cikgu hantar. Untuk tadika dia, cikgu hantar lima wakil. Cawangan lain tak tahu la. Kawan-kawan dia tak dapat pun. Ada sorang budak lelaki tu siap nangis masa competition sampai mak terpaksa duduk sebelah. Haha.. Sabar je la dengan kerenah anak-anak ni.

Apa-apa pun, tahniah sayang Alya. Hadiah birthday untuk kak long la tu... 😘

p/s: kecoh pasal BR1M. Kamu dan kamu dapat? Belanja la hadiah kat Alya. Boleh? Hehe... Rezeki untuk kamu dan kamu dari Allah kan? Alhamdulillah...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. xpe..kira mng la tu dah berjaya habiskan mewarna..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign