Fresh from the owner...

13 February 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


dah lama tak update blog kan? update blog kali ni dengan join Mega Giveaway daripada Intan Berlian. dah join tapi bila time keputusan entahkan bukan entahkan tidak. haha... sekarang ni susah sikit nak cari masa nak update blog. kalau update melalui handphone pun tak berapa nak best. itu lain entri cerita la.

ada rezeki boleh menang hadiah best sebab tarikh tutup pun nak dekat dah. jom la join ramai-ramai.


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Thanks join...

    Good luck kak :)

    ReplyDelete
  2. good luck... saya pun join juga... moga ada rezeki kita.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign