Fresh from the owner...

18 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :

Kategori Blogger :

Shida Radzuan, Emas Putih, Zulhairy, Yumida Huda, Nabila Medan, Rafina Mimi & Jaa Kechik

Kategori Onlineshop :

AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com
hari ni last day. jom la join.sesekali join GA dengan contest ni best jugak. hehehe... gud luck semua.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2 :)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/ladies-closet-giveaway-by-effafarhana.html

    ReplyDelete
  2. zafirah here :) dr GA kak shida. jmput singgah n baca entry :)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

    ReplyDelete
  3. Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

    Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign