Fresh from the owner...

28 February 2014

Budak mulut bising.



Kalau dia dah start menjerit memang sakit telinga. Kuat jerit budak kecik ni. Sekarang aku dah letak dia dalam walker. Senang nak buat kerja. Tak ada la dia baring je. At least boleh tengok kakak-kakak dengan abang main kat porch.

Petang-petang bawak dia orang adik-beradik main kat luar. Tengok. Bukan biarkan dia orang je. Bahaya tu kita tak nampak. Orang nak culik pun senang. Biar la lain tak tengok anak dia orang pun. Selagi boleh aku tengok. Kalau tak jangan keluar la.

Hari ni anak-anak tak sekolah. Lambat sikit bersiaran. Pegang telefon pun kejap-kejap je. Mata mengantuk pulak lepas settle semua benda. Adeh...!!!

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. amboi kuatnya menjerit..saje nak perhatian ler tu..
    betul kak..kena tengok anak2 kita main kat luar tu..x leh biarkan sangat..=)

    ReplyDelete
  2. Salam salya..bestnya riuh rumah dgn suara dak comey ni :)

    ReplyDelete
  3. Btl kak, kita rmh berpagar pun pantau jugak. Kalo mls nk tgk, mmg x keluar rmh.

    Adik bb dh besar, boringla nk baring ja.

    ReplyDelete
  4. memang bahaya biarkan budak-budak kat luar sekarang nie

    ReplyDelete
  5. awasi ank anak tu yerr kak sal. jgn biar dorang sendirian. hee x))

    ReplyDelete
  6. boy pun suka jerit ye,igtkan girl je suka jerit

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign