Fresh from the owner...

27 February 2014

Alahai kawan-kawan...



Haha... Sengal kan kawan-kawan aku? Ini kawan-kawan sekolah menengah berpuluh tahun yang lalu. Alhamdulillah... Still keep in touch. Jumpa kat fb. Lepas tu bila ada whatsapp panjangkan pulak kat situ. Group kaum hawa je ni. Kalau ada kaum adam susah dia orang nak censored-censored cerita. Haha...

Dia orang ni tak berubah langsung. Kalau ada pun tang fizikal je la. Muka sikit-sikit. Antara kawan-kawan aku ni cuma dua orang je aku pernah jumpa. Yang lain-lain tak berkesempatan. Dan salah sorang antara kawan aku ni akan fly ke negara arab. Dia nurse.

Dia nak collect duit banyak-banyak before ambik semula anak-anak untuk duduk dengan dia. Apa pun, aku doakan yang terbaik la untuk ko Imah.

Apa pun, korang memang kawan terbaik la. Sayang korang ketat-ketat.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. bestkan kak kalau dpt ber-communicate ngan kawan2 lama..pastu nnt akan start flashback balik kenangan masing2 bile zaman2 sekolah..hehehe..

    ReplyDelete
  2. baguslah masih berhubungan dgn kawan lama

    ReplyDelete
  3. nama akak salbiha ke. ehehe.... untungnya kulit muka akak licin sejak dulu. senang nak jaga kan.

    ReplyDelete
  4. Cer kongsi petua kulit licin.. ;-)

    ReplyDelete
  5. seronoknya ramai kwn mc ni..sy dulu asyik pindah randah, kwn rapat xde..skrg sy xde kwn pun..kesian.. :(

    ReplyDelete
  6. Yes...kita pun still wassapp dgn group skolah. Tapi campur la adam hawa smua, kita jarang sgt campur borak, xde menda pun nk cerita. Tu yg bc je.

    ReplyDelete
  7. wahh jauh tuh arab. saya pun still keep in touch dgn kawan lamaa, saya jenis susah nak lupa kawan sekolah hihi

    ReplyDelete
  8. yg jauh terasa dekat dengan adanya teknologi..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign