Fresh from the owner...

21 January 2014

Telekung Lycra & Handbag Gred AA & A yang super duper cun!!!


bukan nak keluar rumah dengan pergi kerja je kena cantik-cantik. tapi nak kena mengadap Sang Pencipta pun kenalah cantik jugak. ada macam-macam kaler pilihan. harga pun berpatutan. sesuai dengan kualiti kain. selain daripada tu mesti selesa jugak kan?




ni pulak handbag Gred AA & A yg cun melecun. kalau banyak duit boleh la pakai ori. tapi yang biasa-biasa macam aku ni Gred AA dengan A pun dah super-duper best. memang terlajak laris la. Coach? MK? Prada? pilih je yang mana-mana.alah membeli menang memakai. yang tak set. yang satu set pun ada. meletoppp!!!













ini sebahagian je. ada banyak lagi. boleh la jengah-jengah page ni: Blog 3A's ye. ikutkan hati, semua pun aku nak tapi mana boleh kan? jadik pilih la yang paling berkenan di hati. jom la jamu mata tengok handbag super duper meleleh ni. 

sebarang info boleh contact: 017-2561005. available 24/7. pm boleh, whatsapp ada, wechat ada... telegram pun ada. nak tau price pun boleh. tak ada salah pun. hehe...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Menarik sumenya. Nak tau gak harganya. Mmg ada stok ke.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign