Fresh from the owner...

31 January 2014

Kek Lapis, Gelang Cantik dan apalagi???


baru nak start biz online. sebelum ni dok taip guna handphone je sebab line broadband ni macam sengal je. tambahan pulak laptop ni ada buat hal sikit. aduh... memang cabaran la. dan ikut plan pulak, encik husben nak 'menyerah' diri kat HSI hari Ahad ni kalau tak ada aral. selama mana kena tahan tu... wallahualam. cuma mampu mendoakan yang baik-baik saja.

okay la... nak update pasal Kek Lapis dengan Gelang Cantik ala-ala Pandora. Gelang Nama pun ada. bukan anak-anak je boleh pakai gelang ni. Mak-mak anak pun boleh. kalau Pandora harga ratus-ratus. yang ni harganya berbaloi-baloi. tak rugi pun beli.

jom tengok Kek Lapis dulu:-





yang ni pulak Gelang Cantik:-



harga bergantung pada beads. kalau penuh satu gelang... memang cecah ratus la. setakat dua tiga beads dah cantik pun sebenarnya.


boleh mix beads jugak. tambah dengan heart shape pendant memang cantik sangat la.



yang ni untuk Alya.

Anis punya.





gelang pun ada size. berbeza untuk budak-budak dengan orang dewasa. kalau berminat boleh pm/whatsapp/wechat/telegram ke 0172561005... 27/4. layanan penuh kasih sayang. sebarang pertanyaan pun boleh je tanya direct.

boleh jugak tengok lebih lanjut kat sini facebook Blog 3A's untuk tengok beads yang still available. semuanya postage free. itu yang pasti. tak payah bayar harga postage. janji semua happy. bukan nak kaya cuma nak tambah duit poket je... ^_____^





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. cantiknye bracelet tu. kak sal buat sendiri ke?

    ReplyDelete
  2. Cantik cantik gelang yg akak jual nih...

    ReplyDelete
  3. cantiknya kaler kek lapis tu!
    selamat berniaga beb!

    ReplyDelete
  4. akak ada bisnes kek lapis yer.. bestnya.. lenkali teringin leh order dgn akak :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign