✿ Rumah SalYa ✿: August 2013

Fresh from the owner...

22 August 2013

My angels.



Selamat pagi. Senyum je. Tak perlu kata apa-apa.

posted from Bloggeroid

20 August 2013

Laptopku sayang, laptopku malang.

Semalam berakhirnya riwayat skrin laptop aku. Walaupun still befungsi tapi tak ada gunanya. Tak ada skrin nak tengok apa? Adehhh...

Sabar je la menunggu laptop baru. Sementara tu guna je la handphone je dulu untuk update blog. Huhu...

19 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013...

Belum lambat lagi nak wish kat semua orang 'Hepi Eid'. Semoga kita semua berada dalam rahmatNYA sentiasa. Aminnn....

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign