Fresh from the owner...

25 December 2013

Krismas dan Aus.



Masuk wad kali pertama tengahari tadi. Sebab? Batuk dua minggu tak baik-baik. Dah dua kali ambik neb pun tak hilang bunyi. Doc private buat surat refer ke HSA. Doc kat sini buat x-ray. Ada jangkitan kuman kat paru-paru.

Sebab batuk dah lama tu la doc tahan. Nak tengok keadaannya macam mana. Maka berkampung la aku dengan Aus kat wad. Kalau result darah okay, esok boleh discaj. Kata HO, bukan MO. Apa-apa pun tunggu je la esok. Huhu...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. kalau batuk lama2 mmg elok la check betul2 takut paru2 plak effect, semoga aus cepat sembuh!
    jaga diri beb, cuaca tak menentu skang nih, tu yang byk betul penyakit yang dtg.

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh dik...

    salam kenal.... http://upsidesdown.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mentet je budaknya.. comelnya. Harap2 Allah pelihara kesiahtan Aus.

    ReplyDelete
  4. alahai kesian aus,kecik2 dh warded..semoga takde pape n cpt sembuh

    ReplyDelete
  5. siannya..moga cepa sembuh yer Aus.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign