Fresh from the owner...

24 December 2013

Betul ek?





ternampak ini di fb. rupanya lubang tu untuk straw. haha... selama minum air dalam tin ni memang tak adanya nak tahu apa function lubang tu selain daripada kita guna untuk bukak kan? dah tahu next time boleh guna la. especially time drive. tak ada la straw tu nak berlari-lari anak kan? ^______^





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. :-0 Aida pun baru tau hi hi...

    ReplyDelete
  2. betul ke ? tp mmg slalu kite letak straw pon :D

    ReplyDelete
  3. beza sebulan la anak kite ek

    ReplyDelete
  4. tapi selalu benda tu yang tercabut dulu kak

    ReplyDelete
  5. hehehehe ada betulnya jugak.hehe

    ReplyDelete
  6. haha.. ye ke.. boleh jugak.. baik manfaatkan apa yang ada kan..

    ReplyDelete
  7. baru tahu..suka minum air dlm tin tanpa straw,klu tak, tak feel.haha

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign