Fresh from the owner...

03 October 2013

Sebulan lebih sudah.



Tinggal lebih kurang 6 hari je sebelum tempoh pantang berakhir. Kejap je masa berlalu kan? Daripada masa dapat tahu pregnantkan Aus, bawak dia for 9 months, bersalinkan dia dan sekarang dah sebulan usianya. Masa tu memang cepat la. Sedar-sedar je dah besar kan? Huhu...

Membesarlah dengan sihat dan semoga jadi anak yang soleh. Doa kami as parents untuk anak-anak. Selamat dunia akhirat hendaknya. Amiiinnn ya rabbal alamin...
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Amin.. Smoga aus jadi anak yg soleh dn taat pd mak dn ayah.

    ReplyDelete
  2. tu la kan kejsp je masa berlalu.sy pun rasa macam tak pernah ada baby je.afia dh 5 bulan dah..:)

    lebatnya rambut aus,pacak lagi..tak cukur ke rambut dia?

    ReplyDelete
  3. dah abis pantang ye...yeayyyyyyyyyyyyy
    kejapnya la hai dah sebulan kan, comelnya budak nih

    ReplyDelete
  4. bila dah pantang.. rasa tak sabar nak habiskan pantang tu.. nak tengok dunia luar.. nak jalan2.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  5. Ameen! Masa memang cepat berlalu. Saya pun sedar2 dah dua minggu berpantang.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign