Fresh from the owner...

20 October 2013

Hari Kanak-kanak!!!

Hari ni budak dua beradik ada progam. Ada sambutan Hari Kanak-kanak pukul 2 petang. Budak-budak ni excited la. Tiap-tiap hari nak pergi school dok cakap kena pakai baju sukan. Sebabnya dia orang memang kena pakai baju sukan pun.

Aku pun tak pasti tadika mana lagi terlibat. Tapi tadika dia orang salah satu daripadanya. Pukul 1.30 nak kena ada atas stage walhal program start pukul 2. Excited jugak sebab tadika ada sediakan gift. Lunch dia orang would be Marrybrown. Tak sure sama ada makan kat sana or cikgu tapau. Tapi rasanya macam tapau.

Budak-budak pulak parents kena hantar. Jadi lepas habis program terus bawak balik. Tak payah la susah-susah nak patah balik ke school untuk ambik dia orang. Next week pulak ada konsert. Tapi yang tu dia orang tak join. Kalau next year still kat tadika sama, boleh join next year punya je.

Ni pimun awal je mandi. Macam la nak pergi pagi ni. Hoho... Anak-anak punya cerita kan?!

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. derang masuk nyanyi ke minggu depan?macam best je konsert.hehe

    ReplyDelete
  2. nnt bleh le upload gmbr2. Lama tak update blog dah kak sal.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign