Fresh from the owner...

24 October 2013

Bukan senyuman pertama.



Tajuk bukan main lagi. Dah macam tajuk novel pun ada. Haha... bukan senang nak capture senyuman baby ni. Especially senyuman pertama. Dan ini bukanlah senyuman pertama Aus. Ni entah senyuman ke berapa puluh or ratus, aku pun tak tahu.

Tapi bila dapat captured tu akan jadik kenangan la kan. ^^

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. aida ni 24 jam dok amik gambo izzat. senyum ke, ketawa ke... sesuatu terapi yg bagus bila tgk anak senyum, kan? kita pun senyum skali...

    ReplyDelete
  2. sejuk je hati bila tengok baby senyum kan..

    ReplyDelete
  3. geram tgk pipi dia..bolatnya mata

    ReplyDelete
  4. Salam Perkenalan, Salam Ta'aruf, Salam maal hijrah 1435

    datang follow sambil melawat dari blog baru~
    blog lama http://sanisahsabu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam Perkenalan, Salam Ta'aruf, Salam maal hijrah 1435

    datang follow sambil melawat dari blog baru~
    blog lama http://sanisahsabu.blogspot.com/

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign