Fresh from the owner...

21 October 2013

Bukan malas update blog.



Kat atas tu cover buku Budak Tin. Tak pasti pulak ada ke tidak kat bookstore. Aku punya buku datang direct daripada Institut Terjemahan Negara. Aku kan pernah praktikal kat situ. Still ada kawan-kawan kat situ jugak. Bila tau je sahabat ni buat buku, direct jugak la aku tanyakan pada staff kat situ. Dapat la buku tu secara percuma. Bukan tak nak bayar tapi kakak yang pos tu hadiahkan. ^___^

Sekarang ni aku jarang update blog. Bukan sebab malas. Bukan jugak sebab tak ada cerita tapi leceh nak update ikut tipon. Keypad kecik. Selalu tersalah taip. Malas nak betulkan bila dah silap sebab dah taip panjang gitu. Hahaha... sengal je rasa. Memang sakit mata tengok typo error. Tapi dah malas nak patah balik nak buat macam mana.

Tengah buat saving ni. Nak beli laptop baru. Kesian kat husben yang dok nak tunaikan apa yang wife dia nak. Pening dia. Haha... once dah dapat laptop baru on pc baru ke baru la seronok berblog. Nak tukar 'rumah' baru, header pun baru. Nak buat banyak benda pun senang. Termasuklah blogwalking. Sabar ye pada yang aku tak sempat langsung jengah blog dia orang. Sebab guna fon, tengah loading selalunya hilang line. Memang leceh tahap tak ingat. Penat. Huhu...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. hehehehe,sy doakan cpt2 dpt laptop baru ye =)

    ReplyDelete
  2. samo la kite kak sal...falsya skang nie kat opis blog dh kene blocked..kat umah laptop xde, pc pun xde..husband xamek lagi..nak update thru phone mcm xpuas kan...hehehe

    ReplyDelete
  3. its oraite!! settle dulu apa yg patot ye kak..=)

    ReplyDelete
  4. Hu2.. update entri guna laptop n pc memang best n luas pemadangan.. klu pakai henfon or itab asik salah taip je.. betul ckp awk..

    ReplyDelete
  5. Takpe..takpe... nanti dah dpt laptop baru bleh la blogging dgn jayanya. Budak tin tu bahasa asalnya apa?

    ReplyDelete
  6. aida faham...
    aida memang blogwalking tiap hari. just sometimes x sempat nak tinggal komen. aida sejak ada macbook memang rajin blogwalking.

    ReplyDelete
  7. cepat sket!
    ko malas kan sebenarnya...wakakkakakaka

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign