Fresh from the owner...

24 September 2013

Penangam demam campak.

Azfar semalaman tidur je. Daripada siang bawak ke malam. Memang tak dengar la riuh mulutnya bertanya dan bercakap itu ini. Even abah balik kerja pun tak disambutnya macam biasa.

Makan pun sikit je. Buat taik gigi pun tak lepas. Adoiii... dia jenis makan banyak. Bila tak makan tu macam risau la jugak. Minum pun air masak je. Dah tua-tua baru nak kena campak. Alya dengan Anis kena masa 7-8 bulan.

Tapi pagi ni alhamdulillah... dah okay nampaknya. Mulut pun dah berbunyi macam biasa. Bintik-bintik merah pun dah hilang sikit-sikit. Dah start nak makan. Pagi tadi makan nasi lemak dengan abah sebelum abah pergi kerja.

Aus pun tidur lena je semalam. Alhamdulillah. Dia tahu abang dia tak sihat dam ibu lena layan abang jugak. Makanya, dia tidur okay je. Budak baik ni.

Ni pun sambil aku taip ni, dia ngombeng dan tidur. Lepas ni boleh buat kerja lain. InsyaAllah... okay la. Kena cau duli. Bangun si kecik ni satu apa pun tak boleh buat. Hehe...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. anak2 dara aida kena demam campak umur da byk ~ 6 tahun & 4 tahun. senang jaga, sebab aida kata siapa garu nanti muka & kulit tak cantik :-) hi hi...

    ReplyDelete
  2. anak2 eB blom lagi. eB dolo kena 2 kali sbb x kluar abes, songsang laks tuh. hu3

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alamak ciannya bebudak tu weiiiii take care utk semua org ye

    ReplyDelete
  5. kesin azfar.harapnya cepat lega..lupa nak komen tadi.mana gambar baby?kite nk tgok..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign