Fresh from the owner...

17 September 2013

Muhammad Aus Irsyad.

Disebabkan laptop dah jam dan Elly tak nak sponsor laptop baru, makanya nak update blog pun leceh sikit sebab line ni kejap elok kejap tak.

Elly, kad raya ko aku dapat lepas raya. Tapi kad raya husben ko memang aku tak dapat. Posmen pun tak sampai hati nak hantar kat rumah aku. Haha... tapi duit raya tak cukup. Aku dah ada new addition.

Busy sikit dengan mamat kecik ni sebab dia suka ngempeng. Penat. Azfar pun tak macam tu. Pic nanti la upload. Maklum la line ni sengal-sengal sikit. Adoiii...

Seronok jugak ada baby kecik ni. Penat la sikit tapi happy. Bau baby kan wangi. Hehe... cuma Azfar la makin buas lepas dapat adik ni. Phenin!!!

Nanti cerita lagi pasal Aus ye. Ni update jugak sebab si Elly bising. Hahaha... mood nak update ada tapi laptop sakit nak buat macam mana kan??? Huhu...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. diam diam jer...dah tambah sorang lagi yer....dah 2 pasang dah ha...congratsssss.....

    ReplyDelete
  2. akak dah bersalin ye? tahniahhhh akak! :)

    ReplyDelete
  3. baby mmg wangi...
    salam kenal..singgah follow sini #598..jemput ke blog sy...:)

    ReplyDelete
  4. Smoga dpat update guna laptop kak..

    ReplyDelete
  5. wah, lama x jengah sini.. so skrg dah 4A's la yer..hehe..tahniah sis..

    ReplyDelete
  6. Eh lamer plak rieta xbertandang ke sini...wah ada by baru...besh nye...
    Pss....rietta pown ada terima kad raya elly, beserta dengan duetnye sekali...

    ReplyDelete
  7. hoi wakakakkakakakka
    aku pos kad raya tu pun lepas syawal wakkakakakak sebab aku lupa nak pos hehehehehe
    wei, ada ahli baru ke? tahniah beb, next year la ye aku bg duit raya utk si kenit tuh hehehehhehehe
    sedapnya bau baby kan, anak kecik aku dah 3 tahun, dah bau masam ok!
    sponsor ko laptop? agak2 la wei, sekel kang

    ReplyDelete
  8. tahniah natas kelahiran baby baru..seronok la dh dua pasang..:)

    ReplyDelete
  9. Siapakah elly itu? Ini personal message utk elly ke kak? Tapi sy menyampuk plak. haha.

    ReplyDelete
  10. betul² lama tak singgah sampai dah bersalin tuan rumah hihihihihi

    ReplyDelete
  11. Bilalah dapat tgk muka aus agaknya.. ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign