Fresh from the owner...

20 August 2013

Laptopku sayang, laptopku malang.

Semalam berakhirnya riwayat skrin laptop aku. Walaupun still befungsi tapi tak ada gunanya. Tak ada skrin nak tengok apa? Adehhh...

Sabar je la menunggu laptop baru. Sementara tu guna je la handphone je dulu untuk update blog. Huhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. takpe...nanti dapat yg baru la tu.

    ReplyDelete
  2. Hehehhhe knp dgn laptop.sbr ye.heheh.

    ReplyDelete
  3. Salam sal ya..dulu laptop k.atie pon camtu gak.Takde gambar kat skrin..tp suara okey.Hb k.atie htr kedai....mahal gak depa caj utk gantikn skrin tu

    ReplyDelete
  4. Takk apa...kakcik pun update blog melalui hp je...

    :)

    ReplyDelete
  5. sabar la kak.. mungkin ada hikmah d sblik musibah ini.. apa2pun, smoga d permudahkan Allah

    ReplyDelete
  6. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ada le jugak fon yg boleh update blog.

    FM dan softbook tu awk ke yg buat?

    ReplyDelete
  8. sabo jer la.nti smp la yg baru..:)

    ReplyDelete
  9. innalillah, dah wat kenduri arwah ke blom beb?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign