Fresh from the owner...

12 June 2013

~ WW #68 ~ Kek Azfar.








my foot: kek birthday Azfar tahun ni. itu pun bukan mak bapak yang beli. makciknya yang sponsor. konon nak beli hujung bulan. nak celebrate sekali dengan anniversary Abah Ibu. tapi end up beli kek slice je. hahaha... nak buat macam mana. kalau beli pun mesti tak habis makan. fridge tak beli lagi. punya la malas kan? adehhh...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. lama hana x singgah sini

    unik plak hana tengok kek tu

    ReplyDelete
  2. aa la..
    unik plak kek ni...
    happy birthday azfar...err..ke dah lepas ni??hihihi

    ReplyDelete
  3. happy besday azfar.. semoga berjaya dunia akhirat ye syg.. comel kek tuh.. msti sedapkan.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam.. kakkkk... Lama tak singgah sini. Dah lain dah template. Happy bday azfar.

    ReplyDelete
  5. hehe.. sama la.. lya pon kureng kek.klo mkn sket2 ok la..byk2 muak.. sbb tu jrg beli kek.. tp beza dgn asya.. dia suka sgt kek.. maybe dia suka sebab rsa manis.. ishhh.. mmg x elok kan..

    happy belated birth azfar

    ReplyDelete
  6. wow..special sponsor ni..jarang plak tengok dekor kek cam gitu..hehe..
    hepi besday adik azfar...

    ReplyDelete
  7. kek sponser la best..nmpk sedap kek Azfar

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday untuk azfar..

    ReplyDelete
  9. lamanya tak singgah sini...sedapnye kek..nakkkk

    ReplyDelete
  10. Happy belated bday azfar. Kek apa tu?

    ReplyDelete
  11. cantiknya bday kek azfar.. happy belated birthday..

    ReplyDelete
  12. comel dan nmpk sedap kek tu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign