Fresh from the owner...

02 May 2013

Laptop saya rosak.



petanda bakal mendapatkan yang abrukah setelah 5 tahun sedia bekhidmat untuk aku? adeh... rosak pulak skrinnya. tapi bukan rosak sepenuhnya. still boleh guna tapi tak boleh nak tengok macam biasa la. kena kecikkan. sebab dah makan suku ruang di sebelah kanan. boleh je nak tukar skrin tapi boleh tahan jugak rasanya harga untuk tukar skrin kan? kecuali ada spare part.

mungkin inilah masanya untuk bertukar kepada yang baru. aisey... berangan je la. selagi boleh guna tu guna jelah. jangan membazir. hahaha... ada sesiapa nak sponsor saya laptop baru ke? kesian kat saya yang serba kekurangan tanpa laptop ni walaupun dah jarang update blog sekarang. Elly, ko tak nak sponsor aku ke? ngeee... ko jugak yang jadi mangsa kan Elly. sian kat kau.

okay la... nak siap-siap dulu. nak sediakan sarapan pagi budak dua beradik nak ke sekolah. hari ni ada plan lain. tengok la macam mana. jadi ke tidak bergantung pada mata husben aku tu. kalau mampu bertahan boleh la ajak berjalan. kalau tidak, balik rumah tidur je la.

take care. dan selamat Hari Pekerja kepada para pekerja semalam ek. cau cin cau...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. brand apa? aritu laptop adik ipar pun rosak screen. nak tukar tu dalam 4-5ratus gak la..

    ReplyDelete
  2. dh lama xjenguk blog kak sal..sebelum nie kesihatan xmengizikan..skang nie masa terhad sgt rase..hehehe..

    moga2 kak sal dpt pengganti laptop tuh..ngeeeee..

    ReplyDelete
  3. minta laptop baru la tu kak hihi

    ReplyDelete
  4. aku lagi kena petik! amboi mak nenek nih!

    ReplyDelete
  5. rosak dia minta yg baru la tuuuu..hihi

    ReplyDelete
  6. 5 tahun? ni 3 tahun dah buat hal.... huhuhuh....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign