Fresh from the owner...

13 March 2013

~ WW #64 ~ All time favorite.








my foot: biskut yang wajib ada time berpantang. time tak berpantang pun mesti ada. cicah dengan nescafe panas memang sedap. perghhh....!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Saya pun suka...
    Wah...cantiklah blog baru nie..nmpk lbh ceria :D

    ReplyDelete
  2. sll gak makan..cicah ngan air kosong pun laju jer

    ReplyDelete
  3. eh blog baju baru lah...jacob cicah kopi pun sodap hehe

    ReplyDelete
  4. Yeayyy!! Biskut yg sedap ;D

    ReplyDelete
  5. feveret falsya jugak!!!..;)))

    ReplyDelete
  6. betul tu tak kita beli, ada2 aje yg bagi bila melawat kan !

    ReplyDelete
  7. Terbaik..mmg layan sgt....
    Huhu

    ReplyDelete
  8. biskut ni mmg wajib ada juga kat umah kak fieda.mmg sedap la wat cicah...

    ReplyDelete
  9. sory sal lama kak fieda tak singgah sini...comey doh blog dia..

    ReplyDelete
  10. Biskut ni sedap. Spare kat opis ptg2 leh makan cicah teh.

    ReplyDelete
  11. pekena time ujan atau sejuk2, sodapppppppppppppppppppp

    ReplyDelete
  12. makan time pantang..cepat kurus..

    ReplyDelete
  13. bagus-bagus boleh jadikan panduan buat saya tuk belikan buat isteri bila dah kawin nanti :)

    ReplyDelete
  14. sedap ekk..sy time pantang tak lalu nak makan..tu masa aiman dulu la..kali ni tak tau la klu nafsu makan membuak2.haha

    ReplyDelete
  15. feveret all the time.eca nak start diet dgn makanan ne :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign