Fresh from the owner...

17 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!



nak join klik SINI.


mood baik pulak pagi ni. 
lama tak join segmen bagai. 
hari ni aku pilih segmen Jom Pilih Hadiah.
hadiah-hadiah menarik menanti kamu dan kamu.
jadinya kena ikut syarat la nak join kan.

hadiah-hadiah pun macam-macam.
ada toup, novel, dress, peplum, tudung bawal, lip tint, body scrub plus banyak lagi la.
rugi tak join. meriahkan segmen kawan-kawan.

hadiah yang aku pilih adalah:

1) Body scrub
2) Novel (lama tak beli. huhuhu...)


jom ramai-ramai join.
tarikh tutup: 30/3/2013



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. bestnyer teringin gak nak menjoinkan dirikan... boleh pilih2 lagitu...

    ReplyDelete
  4. wahhh banyaknya hadiah. blh pilih2 ke ni?

    ReplyDelete
  5. Dari Segmen Yang Sama ! :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. jenjalan dari GA yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    done follow :D

    gud luck ~

    ReplyDelete
  8. dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    done follow :D

    gud luck ~

    ReplyDelete
  9. terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

    ReplyDelete
  10. salam ziarah dari segmen yang sama... :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. 590 melapor

    singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, dari segmen sama :)
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  15. assalam..dan salam kenalan..
    husna juga dr segmen yg sama..
    maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  16. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign