Fresh from the owner...

10 March 2013

5th Anniversary Mini GA.




nak join klik SINI.

ada mood sikit nak join GA makanya nak join GA daripada Pink Ummi ni.



1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header saya kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

Senangkan cara nak join Mini GA saya nih...Nama pun Mini GA so, hadiah pun tak lah banyak mana kan....Saya cuma nak cari tiga orang pemenang bertuah dan dua orang pemenang saguhati aje....


Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang




hadiah katanya simple je. tapi pada aku boleh tahan jugak la. jom la join. 
mana tahu nak jadi rezeki kan?
kalau menang tu bonus. tak menang pun tak apa.
support GA kawan-kawan kan?
hehehe...

moh le ramai-ramai join.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. ramai juga yg join.gudluck yer!

    ReplyDelete
  2. mcam tuk org perempuan je hadiahnye huhu

    ReplyDelete
  3. waa.. suka adiah cardigan 2.. heee..

    done singgahbalas u dear.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362922023270#c1421271662279410470

    ReplyDelete
  4. gud luck ye.. nanti ada masa nk join juga

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign