Fresh from the owner...

11 March 2013

Mengantuk pulak.



nak menaip pun jadik malas. mata mengantuk. Azfar pulak baru bangun. tapi tak ada hal pun kalau aku tidur dan dia bangun. dia okay je. rasa macam nak take a nap la kejap sebelum ambik budak-budak dari school. ini la perangainya kalau husben kerja pagi. kalau tidak time ni mana ada ngantuk-ngantuk. bizi je. hahaha... ini pun ada kerja jugak tapi dah tak ada orang kat rumah, layan mata pun enak. moh le kita layan amta kejap. (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. xpa akak..tido la dlu hehe

    done ikea

    ReplyDelete
  2. layan mata pun bleh jadi entry sal.. kekeke..

    ReplyDelete
  3. hihii sama dgn sy la kak... kdg tu mulalah time hubby g keje tu ngantuk.. mula sambung tido.. hihii

    ReplyDelete
  4. wani kat opis ni pun asyik ngantok jer haha

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign