Fresh from the owner...

15 March 2013

M untuk...



dah berteleku depan laptop ni dari tadi. lepas tu download software. ni software still running. sambil-sambil tu pergi buang sampah sebab dalam pukul 11 lebih lori sampah datang nak angkut sampah. kalau lambat-lambat nanti susah. sebab ada masa lori ni datang pukul 10 lebih. ikut banyak mana sampah kot. pernah sekali tu hari Jumaat dia orang datang pukul 5 petang. gila lambat.

kejap lagi nak sapu rumah. Azfar time ni tengah tidur. bangun awal pagi kan? Kerry pulak dah balik kampung malam tadi. naik bas je. dia malas nak bawak kereta. jadinya malam tadi hantar dia ke stesen bas dan dia tunggu bas sorang-sorang. biaas bas 9.30 malam dah sampai. tapinya pukul 9.40 pun tak sampai-sampai lagi. husben dah mengantuk. dia plan nak tidur awal. tapi dah Kerry mintak tolong hantar, hantar je la. kena pulak budak dua beradik tu dok berkejaran je kat tempat bas. risau jugak. last-last husben ajak balik.

eh, sebenarnya tak ada niat la nak buat entri panjang-panjang. bukan sebab tak ada idea ke apa. tapi tadi tangan ni macma tak rajin je nak menaip. tapi bila dah menaip mula la tak boleh nak berhenti. tadi ada penyakit M. tapi bila start menaip hialng pulak M tu. hahaha... terlebih idea pulak nak mengarang. nak merapu bagai.

sbelum lupa, tahniah ye Lyd sebab dah dapat baby boy. Luth namanya. pendek je. itu pun sebab ternampak kat fb kan? hehehe... dah wish dekat fb jugak. selamat berpantang dengan jayanya. jangan malas-malas nanti lemak-lemak tepu susah nak turun.

comel kan? cilok kat fb. jangan marah ye lyd. (*_*)


mata pun macam mengantuk. terfikir sama ada nak tidur dulu ke nak kemas rumah dulu. kalau kemas pun nanti yang berdua tu balik ditambah pulak dengan hero kecik ni memang out la rumah. balik serupa asal. serupa amcam tak kemas jugak. tapi kalau tak kemas nanti sakit mata. okay kita tunggu mata buat keputusan ye. nanti sambung lagi.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Wahhh!! Lyd dah bersalin ye...
    Thniah buat nya :D

    ReplyDelete
  2. tak mau menulis panjang pun. Panjang gak kan ..

    ReplyDelete
  3. ehemm... sapu rumah sapu rumah :)

    ReplyDelete
  4. tidur dulu la...kalu akak layan mata dulu baru buat keje hehe

    ReplyDelete
  5. kak lyd dah bersalin...tahniah

    ReplyDelete
  6. bila dah ada idea nih baik teruskan menaip je kak..haha..

    comelnya baby tuh..rasa geram tgk pipi dya..>.<

    ReplyDelete
  7. As salam Kak,

    Comelnye baby tu... saya pun skrg kena slow down sikit... Tak tahu nak komen apa dah...

    ReplyDelete
  8. suka tgk baby..bau baby lagii sukaaa... :)

    ReplyDelete
  9. heheh..dr xder idea dh panjang berjela lak yer n3nya..hii..tahniah lyd dapat baby,...dia blogger gak ker

    ReplyDelete
  10. bila tekan keyboard penyakit m terus hilang ekk

    comelnya baby luth..:)

    ReplyDelete
  11. saya pun kena penayakit M tu tapi bila stat taip entry berjela2 keluar idea..harap tak merepek..hehe :)

    ReplyDelete
  12. dekat blog lyd tak letak pic :)
    comeynya

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dah selamat melahirkan.. eh akak ada penyakit m ek? hihi. tapi tetiba leh buat entry yg agak panjang ni kan...

    ReplyDelete
  14. tomeynya baby tecik tu.....

    ReplyDelete
  15. tgh bermalasan gak ni..adehhh

    ReplyDelete
  16. bila penyakit M tu dtg apa pun xblh but kak. hehe.

    ReplyDelete
  17. Oh ingat sakit apa td. Kita kms rmh awal pg. Dah biasa. Masuk part tgh hr ms utk anak2 dn rest. Rmh jgn katala...karammm.

    ReplyDelete
  18. Sila hapuskan penyakit M tu ye.

    ReplyDelete
  19. boleh tahan panjang juga entri ni.. walupun ada penyakit M :p

    tahniah lyd.. seronoknya ada baby baru.. hehe

    ReplyDelete
  20. m utk malas. hehe. malas malas pun dh siap satu entri ni. :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign