Fresh from the owner...

11 March 2013

Berwajah baru lagi.



blog sudah tukar rupa. saja ambik angin baru. memang plan nak background hitam pun. makanya tukar la pada background hitam. angin baru hopefully mood pun makin pulih. sebab sekarang ni pun memaksa sebenarnya untuk hadap blog ni. ikut rasa memang tak ada hati langsung nak update blog.

hahaha... penyakit apakah ini? tapi mengenangkan blog ni under domain sendiri, membazir pulak kalau tak update kan? kan? kan? yang edit blog ni siapa lagi kalau bukan eca. si dia ni jugaklah yang editkan untuk blog Intan Berlian. tak rugi pun hire dia.

ewahhh... berurusan dengan eca pun senang sangat. kalau kita nak tukar apa-apa dia on je. tak ada banyak songeh. selalunya customer la yang banyak songeh kan? hehehe... tapi aku tak ada la banyak songeh pun. sekadar nak blog ni bertukar ceria. tak ada la sama je rupanya setiap tahun.

siapa nak edit blog boleh la pergi terjah si eca ni. harga berpatutan tahu. (*_*)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. wah wajah baru.... cantik2!

    ReplyDelete
  2. jom join GA
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

    ReplyDelete
  3. thanks sebab masi percya kerja eca ;)

    ReplyDelete
  4. wah..wajah baru nampak lebih ceria...

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya rupa blog yg baru ni sal!!! ceria sangat

    ReplyDelete
  6. wow, berkenan font tu. apa namanye ekkk

    ReplyDelete
  7. phewitttttt..rumah baru..;)

    ReplyDelete
  8. wahhhh siap kena pagar lagi kalo masuk sini.

    ReplyDelete
  9. wow..takut kena sengat!

    ReplyDelete
  10. Bila bertukar wajah, akan menaikkan semangat.. kan? :D

    ReplyDelete
  11. cantik. simple je. kita rasa nak bertukar ke domain sendiri jugalah.

    ReplyDelete
  12. lebah!! habis la kena sengat nnti. hihi.

    ReplyDelete
  13. cantik.. sy jugak yg tak tukar² lg.. nanti nak tukar jugaklah tgk pikir warna apa....

    ha'ah shawl halfmoon tu.. ala² bulat sikit selesa pada saya... panjang kalau nak beli kene cek lebar bapa dulu... bentuknya macam D gitu...

    ReplyDelete
  14. wow..kali ni temanya bee ye...ctk..

    ReplyDelete
  15. Tak dan lagi nak tuka wajah.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign