Fresh from the owner...

28 February 2013

Photobook itu milik saya.

semalam baru je siap upload photobook yang tarikh vouchernya dah expired 23 Feb lepas. tapi aku dah email Photobook bertanyakan pasal masalah-masalah teknikal kenapa lambat sent. dia orang memang cooperative. cepat je email semula kat aku. tapi dengan line yang sengal-sengal alam ni, tu yang jadik lambat sikit. tapi aku terlupa yang voucher tu tak termasuk shipping. makanya, terpaksa la email sekali lagi bertanyakan dia orang. dah dapat jawapan baru la boleh send order. 52 pages dengan harga RM50. harga asala RM240 ke RM280 macam tu la. diskaun banyak kan? beli last year.
bila time nak send, banyak pulak kejadian yang jadi. check punya check pixels pada pics tak menepati kehendak dia orang. ingatkan boleh hentam je macam Vprint yang photobooknya aku buatkan untuk pics kawin Kerry dengan Piah. tapi tak boleh. selagi pics tak menepati syarat selagi tu la tak boleh nak upload. 52 pages dengan pics yang pelbagai tu? perghhh... penat adjust!!! alhamdulillah... siap jugak akhirnya. dan semalam line bekerjasama dengan baik. jadinya proses tu mudah sikit. sekarang ni tunggu je la photobook pertama milik sendiri tu siap.

semalam jugak result Peraduan Si Kecik ku Comel & Manja keluar. masa result keluar, aku tengok admin page umumkan yang lain dulu. malamnya baru berkesempatan tengok. alhamdulillah... ada rezeki Azfar rupanya.


menang hadiah utama yang berupa photobook. memang rezeki la. insyaAllah akan dapat photobook kedua ni. 40 pages. lepas ni nak select pics dan send ke admin untuk tuntut hadiah photobook. best! best. ini kali kedua menang hadiah utama. last year dapat alpaca rugs daripada Peru. pembuka tahun ni dapat photobook pulak.

terima kasih pada Ana yang anjurkan contest ni. hadiah pun best-best. ada ABC fridge magnet, photo fm, canister dan macam-macam lagi la. kalau rajin boleh terjah fb dia. macam-macam dia ada jual. brooch, baju baby, soft books, foam books. macam-macam la. boleh ke page dia kalau nak usha-usha barang. next time boleh anjurkan lag ye. hehehe... nak tunggu aku ni anjurkan GA ke mega contest tak tahulah bila. sedangkan hadiah untuk top commenters last year pun sangkut lagi. tak terhantar. Ya Allah... semua dah siapa nama dengan alamat kat sampul tapi pesal entah tak bersend lagi ni. ada tu yang namanya dalam hp yang rosak makanya tak tertulis la kat sampul. nanti nak mintak semula la. adehhh... sedih betul la aku ni.

insyaAllah, akan cuba poskan jugak nanti. jadi kalau sesiapa dapat sampul surat yang tulis top commenters last year tu, sabar je la ye. mak ni nama je mintak alamat dengan siapkan awal-awal semua tu tapi bab pos lembab sikit. kalau kat Pahang memang dah sampai je kat korang semua sebab aku boleh pergi sendiri je pejabat pos. kat sini nak parking motor pun susah, apatah lagi kalau bawak kereta.





my foot: hari ni akan hantar budak-budak dengan kereta Kerry. adehhh... cuak betul la aku kalau bawak kereta orang ni. dah la aku pernah bawak kereta tu sekali je last year. itu pun takut-takut sebab tak biasa dan terpaksa. hahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. tahniah kak sal menang hadiah utama..... wahhhhhh ..... photobook tu.. idaman tau.. amir pun menang juga.. dapat fridge abc hihihihihihi.....

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk azfar.. auntie tumpang gembira.. nti dh dpt photobook share yer.. nk tgk.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..best tu dapat photobook

    ReplyDelete
  4. falsya dr dulu nak wat photobook nie..smp sudah xwat2 lagi...hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah..mmg murah rezeki dengan photobook..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign