Fresh from the owner...

08 February 2013

Mahu ke hospital.


disebabkan anak-anak macam tak berapa nak baik je daripada demam dan batuk still berpanjangan, makanya hari ni nak bawak ke hospital la untuk check darah. hopefully tak ada apa-apa la kan. risau jugak sebab budak-budak. lama pulak demamnya tu. tambahan pulak dengan kes denggi kat sini.

Anis tak pernah pun demam lebih daripada seminggu. Azfar demam direct pun tak ada. on off ada la. kalau Alay demam tak ada la nak tidur je 24 jam. tapi budak berdua ni macam penat je. bukak mata pun kejap-kejap je. dah bawak ke hospital tapi tak ada perubahan pun kena la bawak untuk check darah pulak. 

harapnya jugak tak kena tahan wad la. kesian pulak kat Alya kalau adik-adik dia kena tahan wad. tapi dia okay je setakat ni. in case warded, dia akan duduk dengan makcik dia doc kat HSA tu la. eh, duduk dengan mak mertua si adik aku tu sebabnya my SIL kerja malam. husben pulak kerja pagi. jadi malam dia ada. siang je la 'mak' tolong tengokkan. malam abahnya ada.

doa-doakan yang baik-baik untuk my kids ye. asyik demam je dia orang ni. pesal entah.tak serasi dengan cuaca Malaysia kot. kena pindah oversea kah? hahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. insyaallah x kena tahan ..
    akak doakan .. siann anak2 kan
    akak nie mak akak x sihat ... huhuh

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya cepat sembuh. aminnn

    ReplyDelete
  3. semoga anak2 akk cepat sembuh..budak2 klu berpanjangan sakitnya mmg risau..

    ReplyDelete
  4. mmg musim demam agaknya..ramai yg dmm sekarang nih

    ReplyDelete
  5. Just over the sea will do, insya Allah!

    ReplyDelete
  6. Semoga baik2 je semuanya. Take care.

    ReplyDelete
  7. musim kot skang ni kak...qalief pun baru jer lega demam...now anak2 akak cm mana..moga cpt2 sihat yer

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign