Fresh from the owner...

02 January 2013

~ WW #57 ~ Sudah besar!!!










my foot: cepat besar pulak anak-anak ni aku rasa. huhuhu...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Tahu2 nanti, mereka akan meninggalkan kita untuk meneruskan kehidupan mereka yang kian mencabar...

    ReplyDelete
  2. mmg anak2 sekarang cepat membesar..ehe..kita lak makin kertu

    ReplyDelete
  3. comelnya!! tak sabar nak tengok damia pakai uniform sekolah nanti..

    ReplyDelete
  4. Subhanallah.. Comelnyaaaaa....

    ReplyDelete
  5. comeyy!! cantik baju skolah..=D

    ReplyDelete
  6. alahai...comelnya pakai tudung...

    ReplyDelete
  7. Seronok kan? Cepat masa berlalu

    ReplyDelete
  8. kejap je ms berlalu kan....

    ReplyDelete
  9. comel budak berdua ni... uniform pun cantik

    ReplyDelete
  10. alahaiiii nampak ayu sgt. cantikla uniform tadika diaorg

    ReplyDelete
  11. comel-comelnya mereka ni! teringat masa anak akak kecik2 dulu ..3 beradik yg last tu lebihkurang sama besar sampai orng selalu tanya kembar 3 ke? akak jawab yer tapi lahir tahun lain2 hehe.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign