Fresh from the owner...

14 January 2013

Tak dapat nak balas jejak.


entri ringkas petang ni sebab tengah boleh BW ni jadinya BW je la kan. tapi ada antara pengomen tak ada link ke blog. makanya susah benau akak ni nak ke blog kamu dan kamu. antaranya Nurulhuda Abdul Latip dengan Zul Fattah. tolong bagi link lepas komen. sebab bukak link yang ada terus ke google+. tapi malangnya tetap tak ada link kat situ. ada jugak la dua tiga orang lagi. 

terima kasih daun keladi. jangan serik singgah lagi ye!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. apa motif google + tu kak?

    ReplyDelete
  2. Memang kalau takdak link, susah jejak nak dibalas kan, MJ pun ada gak jadi camni

    ReplyDelete
  3. hehe..rajin jejak ikut pengomen ye..saya jejak ikut sapa yang rajin update dan yg selalu saya kunjungi..Salya salah sorang daripadanya ^_^

    ReplyDelete
  4. tulah ...
    yg nurulhuda tuu akak siap buat entry tau .. dia x baca koot huhuh

    susah macam tuu kan

    ReplyDelete
  5. google plus tu kena bukak kat bahagian post diorang.ada tab kat atas tu..

    ReplyDelete
  6. pulak.susahkan kalau mcm tu..saya penah gak jadi camtu :D

    ReplyDelete
  7. betul.... kadang2 g+, tapi takde link

    ReplyDelete
  8. ni lonk bloh nurulhuda--> http://missbbydua.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. kalau xda link, mmg susah nk bw

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign