Fresh from the owner...

08 January 2013

Rosak atas kecuaian sendiri.


adehhh... satu-satunya fridge yang ada buat masa ni. belum lagi berniat nak tukar baru walaupun fridge ni kecik dan tak muat nak letak banyak-banyak benda kadang-kadang tu. tapi tu la... silap sendiri, rosak jugak akhirnya. mungkin ini petanda husben patut belikan fridge baru yang besar dan tinggi untuk aku? hehehe...

lepas kejadian yang tak diingini tu terus called husben bagitahu. tak ada la dia nak terkejut bagai kan bila balik tengok fridge tu rosak. dia kata tak apa. dah jadi nak buat macam mana. tapi bila teringat-ingat tak boleh nak tidur pulak. alahai... sampai terbawa-bawa dalam mimpi.

nak salahkan siapa? next time kalau ada fidge jangan la jahanamkan lagi. adoiii la... tak pasal-pasal kena beli peti ais baru.






my foot: aisey... mood kureng la nak mengadap blog ni.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Dah sampai masanya untuk ia pencen! :)

    ReplyDelete
  2. Belilah yang baru dan besar, bagi tahan sikit.

    ReplyDelete
  3. takpe, mungkin dah sampai masanya dia rosak.

    ReplyDelete
  4. amboi, smpi bw dlm mmpi lak..hehehe

    ReplyDelete
  5. hehehe...nnt dptlah yg baru tu....

    p/s : kalau nk order PMC tu lg bgtau jer bg special price (^_^)

    ReplyDelete
  6. hikmah kalau rosak,boleh beli baru yg lagi besar..hehe..

    ReplyDelete
  7. alahai ciannya kak.. nak wat camner nak x nak kena beli barukan.. peti ais tu kan satu keperluan.. :)

    ReplyDelete
  8. apa jadi ngan peti ais tu? salya karate ke..hehehe

    ReplyDelete
  9. Nak dpt peti sejuk besar la tu.. Kalau tak rosak takkan dpt beli..hehe..

    ReplyDelete
  10. alahai..benda nak jd kak..

    peluang nk dpt yg baru kot..=P

    ReplyDelete
  11. munna pun baru je ganti fridge baru.... yg sebelum ni dah lama sgt.. sebelum hubby bujang lagi dia dah pakai

    ReplyDelete
  12. tak lama lg dptlah yg baru..:)

    ReplyDelete
  13. xpe gantikan dgn yg baru

    ReplyDelete
  14. seronpok dpt peti ais besar lah pasni akak.. hihii

    ReplyDelete
  15. best lepas ni dpt yg lagi besaww la tu hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign