Fresh from the owner...

18 January 2013

Rasa macam nak bercuti.


tak terasa nak hadap blog ke online ke dua tiga hari ni. mungkin sebab tak berapa nak sihat sangat makanya segala mood memang tak ada. jadinya rasa macam nak bercuti la daripada blog ni. tengok la ye nanti. mahu layan diri.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. owhhh... ambil sehari dua dari opis pun ok juga :)

    ReplyDelete
  2. rehatkan diri...letih sangat kot tu

    ReplyDelete
  3. mmg kalau xsht mmg mls nak on9 kan

    ReplyDelete
  4. klu mood dh ok, bw laju².. hehe

    ReplyDelete
  5. napae tu? qema pun baru sempat buat entri, anak demam lama xmenulis idea lari hihi

    ReplyDelete
  6. kesiannya..take care ok.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. igtkan nak pergi bercuti kemana-mana td.hehe..ok2 selamat bercuti,nti mood dh dtg baru update..:)

    ReplyDelete
  8. sama mcm saya, bile bdn tak sihat, nak berblog pun malas.

    ReplyDelete
  9. take care wei, makan ubat, amik masa utk rehat!

    ReplyDelete
  10. selamat berehat moga nanti kembali sihat dan ceria ya..

    ReplyDelete
  11. nape kak.. ? jaga diri tau...

    ReplyDelete
  12. rehat lah dulu.. kkadang2 ada mood malas nak ngadap blog

    ReplyDelete
  13. Askm. Sihat ke? Lama sungguh layan diri ;)

    ReplyDelete
  14. Cikgu pun xsihat ni....konon nak brcuti gak...last2 ngadap jugak blog kawan2 ...aishhhh bila nak rehat ni...semoga cpt sembuh yer

    ReplyDelete
  15. kalau xsihat mmg malas nk menghadap belog kan

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign