Search This Blog

Loading...

Fresh from the owner...

Thursday, January 10, 2013

Racing Moto yang best.


ada game ni dalam handphone. asalnya husben je yang dok main sebab aku tak berapa nak reti kan? sekali main dok langgar tepi je. tak pun langgar bontot kereta. dah tu main slow je. 40km/j agaknya. tapi sekali tu macam geram je tengok highscore husben. main jugak la. kali ni speeding. tak ada dah main slow-slow ni. hahaha...

sekali tu terbuat highscore. dan aku tolak nama dia dari tangga atas ke tangga ke 10 sekarang. semua top 10 nama aku. hahaha... bila dah jadik macam tu, husben geram la. nak jugak lawan. nak jugak la dapat at least nombor tiga. tapi belum mampu lagi. dia bukan boleh main lama-lama. sakit kepala katanya. siapa suruh main? selagi tak dapat top score, tak puas hati. (*_*) teruk betul perangai. macam tu la kalau kami berdua main game yang sama.

especially kalau game tu kami sama-sama suka. meamng kalau ada je yang pegang first sampai third rank memang buat geram je. walau macam mana pun mesti nak jugak kalahkan. sekarang ni Alya dah pandai sikit main game ni. Anis dok langgar bontot kereta je. tapi dia orang suka. selalunya dia orang mintak main lepas siap homework. okay la kan. sesekali.

kalau dah melayan game ni selagi tak dapat capai target mula la nak salahkan motor la, kereta tak bagi signal la. haish...!!!


14 comments:

ishy77 said...

ingatkan racing betul2 tadi...huwaaa

Falsya said...

comel kak sal ngan husband smp lawan2 main game..hahaha

Mimie said...

bestnye

Khairul Zamri said...

untunglaa sbb dah kwin... bahagia hidup. Hehe :)

Ratu Hatiku said...

hehehe... x pandai main pun yg selalu main ank2 jerk...

eintan nurfuzie said...

ayok.. sudah gila main game kan?

نورعيم said...

hahaha anak beranak pakat dok lawan main moto dah.

elly nadyra said...

Hahahaha game sekeluarga, mesti ko pulun bagai nk rak kan!

LYAfrina said...

hehe.. klo dah terjerebak. tp untunglah sbb leh kongsi minat dgn family..

9n0L4 said...

kalau game ps2 tu. tak reti betul nak control button. hehe.

ros_reeza said...

Ros tak pandai main game ni..

Fieda Rafli said...

dulu kak fieda rajin gak lawan lumba kete dgn suami..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

husband wani pn layan kak games ni

IntaNBerliaN said...

wah, siap alya pun main.. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...