Fresh from the owner...

10 January 2013

Racing Moto yang best.


ada game ni dalam handphone. asalnya husben je yang dok main sebab aku tak berapa nak reti kan? sekali main dok langgar tepi je. tak pun langgar bontot kereta. dah tu main slow je. 40km/j agaknya. tapi sekali tu macam geram je tengok highscore husben. main jugak la. kali ni speeding. tak ada dah main slow-slow ni. hahaha...

sekali tu terbuat highscore. dan aku tolak nama dia dari tangga atas ke tangga ke 10 sekarang. semua top 10 nama aku. hahaha... bila dah jadik macam tu, husben geram la. nak jugak lawan. nak jugak la dapat at least nombor tiga. tapi belum mampu lagi. dia bukan boleh main lama-lama. sakit kepala katanya. siapa suruh main? selagi tak dapat top score, tak puas hati. (*_*) teruk betul perangai. macam tu la kalau kami berdua main game yang sama.

especially kalau game tu kami sama-sama suka. meamng kalau ada je yang pegang first sampai third rank memang buat geram je. walau macam mana pun mesti nak jugak kalahkan. sekarang ni Alya dah pandai sikit main game ni. Anis dok langgar bontot kereta je. tapi dia orang suka. selalunya dia orang mintak main lepas siap homework. okay la kan. sesekali.

kalau dah melayan game ni selagi tak dapat capai target mula la nak salahkan motor la, kereta tak bagi signal la. haish...!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. ingatkan racing betul2 tadi...huwaaa

    ReplyDelete
  2. comel kak sal ngan husband smp lawan2 main game..hahaha

    ReplyDelete
  3. untunglaa sbb dah kwin... bahagia hidup. Hehe :)

    ReplyDelete
  4. hehehe... x pandai main pun yg selalu main ank2 jerk...

    ReplyDelete
  5. ayok.. sudah gila main game kan?

    ReplyDelete
  6. hahaha anak beranak pakat dok lawan main moto dah.

    ReplyDelete
  7. Hahahaha game sekeluarga, mesti ko pulun bagai nk rak kan!

    ReplyDelete
  8. hehe.. klo dah terjerebak. tp untunglah sbb leh kongsi minat dgn family..

    ReplyDelete
  9. kalau game ps2 tu. tak reti betul nak control button. hehe.

    ReplyDelete
  10. Ros tak pandai main game ni..

    ReplyDelete
  11. dulu kak fieda rajin gak lawan lumba kete dgn suami..hihi

    ReplyDelete
  12. husband wani pn layan kak games ni

    ReplyDelete
  13. wah, siap alya pun main.. hihii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign