Fresh from the owner...

10 January 2013

Dapat hadiah free.



dapat hadiah ni daripada Nestle. sampai semalam. kebetulan masa keluar tu posmen pun berhenti depan gate dan hulurkan benda alah ni. apa ek nama dia? kena isi form kat fb. yang bertuah dapat la benda free ni. boleh la timing berapa jam la kita ni memasak kat dapur. hahaha...

hari sebelum tu sample Laurier perfect comfort sampai. seronok dapat barang free kan? semua ni hasil kerja kat fb la. dok tengok macam menarik je, isi form... settle. tunggu je la barang tu sampai. mungkin sebulan, dua bulan. ada jugak yang dah berbulan-bulan baru sampai samplenya. tak kisahlah kan. dapat tu pun rezeki.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. best apa wlu kecik pun adiah tu kan.. heheh.. mana tau pas ni dpt yg besar punye

    ReplyDelete
  2. Dulu masa baru lepas bersalin rajim la dapat sample....sample susu hehee

    ReplyDelete
  3. aah dik .. yg penting free ! ;)

    ReplyDelete
  4. as-salam..rezeki kan.sapa nak bag..hihi

    ReplyDelete
  5. barang free besh je kak.. hehe.. sy pun kdg2 suka gak isi2 form camtu.. :)

    ReplyDelete
  6. Hehehe...ok lah tu bkn sng nak dpt..yg bertuah je.. Tahniah

    ReplyDelete
  7. tahniah...rajin plak join ye...hihi

    ReplyDelete
  8. tahniah kak...de lg tak?

    ReplyDelete
  9. tahniah semoga sentiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. isi form mcm tu je terus dpt hadiah eh kak? mudahnya!

    ReplyDelete
  11. wahh.. dapat hadiah.. syoknya :)

    ReplyDelete
  12. hehehe.. so, camne kak, brp jama msk kat dapur.. heheh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign