Fresh from the owner...

08 January 2013

Baru je tampal.



baru je tampal dua FM kat fridge lama tu (ceh, macam sahih je nak dapat yang baru dalam masa terdekat ni kan!) semalam sebelum rosak. adehhh... FM budak tiga beradik dengan hadiah birthday untuk husben. sekali fridge tu rosak pulak daa...

tadi dia balik membebel je. sakit pulak telinga mak ni. hahaha... dia kata tak kisah sangat barang rosak tapi kalau jadik apa-apa kat aku or anak-anak siapa yang susah? dia membebel bukan sebab dia nak suka-suka je marah tapi untuk beri peringatan. macam jugak la kalau dia marah anak-anak. bukan sebab dia stress anak-anak dok berlari ke apa tapinya kalau tercedera budak-budak tiga beradik tu siapa yang susah hati? mak bapak jugak. (^_^)

memang fridge lama ni mogok sebab banyak sangat benda letak kat dia. beli peti ais besar la boleh letak segala macam mak nenek kat situ. tak apa la kalau bukan sekarang pun dapat yang baru. aku boleh survive lagi tanpa fridge. beli je la lauk tu hari-hari. apa susah kan? berkorbanlah demi mendapatkan peti ais baru yang besar. muahaha...






my foot: cuaca dah gelap gila. kejap lagi hujan lebat la ni. alhamdulillah... tadi hantar budak dua beradik ni kat school. aku tengok dari dalam kereta je sebab dia orang request nak masuk sendiri tanpa aku. malam nanti bw ye. guruh dah nak berbunyi dah ni.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. KAt tempat Ros pun tengah hujan lebat ni.. Angin kuat..

    Takpe, sabar dulu kan, nanti dapat ganti yang lebih besar dan bagus :)

    ReplyDelete
  2. fm kt rumah sy asyik tercabut je..tu yg malas nak kumpul..selalu kecewa bila dh ada byk2 pastu ada yg rosak..

    ReplyDelete
  3. bak kata p.ramlee......bukan marah,nasehattt! hehehe...folo u

    ReplyDelete
  4. sy letak fm kat bhgn atas.....dh nk byk...dh penuh nti tak tau lak nak letak mana

    ReplyDelete
  5. fm umah saya ni asyik duk tercabut.. kdg tu pecah sbb terjatuh.. adehhh

    ReplyDelete
  6. wani punya fm kt umah asyik jatuh ja hahaha..kdg2 qalief suka cabut

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign