Fresh from the owner...

19 December 2012

~ WW #54 ~ Panas!!!





my foot: ada apa dengan pic ini? nanti cerita. nak teka pun boleh tapi aku yakin ramai tak tahu nak teka apa kan? hehehe...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Ermm...mesti kisah tanam pokok..pokok mati eh..hihihi

    ReplyDelete
  2. hurmmm x dpt nak meneka nie !

    ReplyDelete
  3. memang taktau pun nak teka apa nih..nampak tanah kering je la..hehe

    ReplyDelete
  4. memg tak tau nk teka apa kak...hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha mmg xtau pun kak gambar ini ada pa

    ReplyDelete
  6. ko jumpa harta karun yang tertanam masa zaman firaun????
    atauuuuu ko tanam pokok langsung tak mo idup, idup segan mati tak mau!
    atauuuuuuuuuu sebab tajuk dia panas, mungkin ada laluan air panas, atau aliran gunung berapi wkakakakakakkakakakka peace!

    ReplyDelete
  7. hurmmmm...xtu nak teka rumput ke batu ke dinding ke..hehehe

    ReplyDelete
  8. ok, dah dpt jawapannya. kehkeh.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign