Fresh from the owner...

05 December 2012

Rezeki saya.

dalam pada melayan Azfar yang demam ni dan baru berkesempatan buka FB dengan blog untuk sesi blogwalking setakat mana mata aku ni termampu, terima satu berita gembira. Ya Allah... sangat bersyukur dan berterima kasih. memang tak sangka dan jangka la. rezeki yang Allah bagi dalam pelbagai bentuk kan? dah ada pengumuman nanti aku cerita ye. hehehe...








my foot: handphone yang sakit itu akhirnya koma juga. terpaksa la repair samsung berkamera 1.3 megapixels tu memandangkan aku dah tak ada telefon berkamera. kamera pun tak ada okay. alahai... anak-anak. terlebih pandai teknologi pun susah juga. kan dah jahanam satu lagi handphone ibu ni. uwaaa...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. pengumuman apa tuu...cer citer cer citer...

    ReplyDelete
  2. wahhhhh dapat apa tu. mesti bestkan. anyway tahniah dari akak

    ReplyDelete
  3. suspen la sal..(✿◠‿◠)

    ReplyDelete
  4. a'aa betoi tu kak, rezeki Allah tak dijangka kan... kita ni suri rumah ada je rezeki.. kiranya walau kita xmampu beli sendiri tapi Tuhan salurkan melalui orang lain...

    ReplyDelete
  5. done standard chartered n white.my

    ReplyDelete
  6. rezeki kita xdijangka kan..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. apakah itu ye

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign