Fresh from the owner...

02 December 2012

Giveaway for followers.

kilik SINI kalau nak join.


tiba-tiba macam ada mood sikit nak join GA ni.
GA ni berlangsung tak lama. tapi masih ada masa.
jom la join. bukan susah sangat pun.
syarat penyertaan ada pada banner. boleh tengok sendiri.

hadiah pun best jugak. apa dia? jom tengok...

1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

amacam? menarik tak? tak rugi pun join. tarikh tutup 16 December. tapi pihak penganjur boleh close anytime je. sementara ada masa moh ler kita meriahkan GA kawan-kawan. (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. rajinnya join GA..jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  2. As salam Kak Sal Ya,

    Good Luck ye! Kalau Marya dok Msia pun suka juga nak join! hehehe ;))

    ReplyDelete
  3. mcm best jer GA ni...salam kenal dari saya..jemput jenguk blog saya http://www.konspirasiteori.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. *** dah komen ke belum ye.. apapun gud luck ye.. akak pun dah join juga :)

    ReplyDelete
  5. aida da klik...
    aida nak join :-)

    ReplyDelete
  6. Thanks sudi join.All the best!

    ReplyDelete
  7. jom join ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  8. saja jejalan nak tinggal jejak kat peserta GA. Nantikan pengumuman pemenang besok k. Good luck! follow sini

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
    Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
    Jom singgah blog Niena pula .. =)

    Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign