Fresh from the owner...

19 December 2012

FM dan softbook.

ada yang komen pic tak keluar tapi bila aku loading sendiri okay je. tapi tak apa. untuk yang nak tengok FM ABC dan jugak 123 serta softbook, aku tepek lagi sekali kat sini ye. tak boleh tengok jugak nanti bagitahu la. aku bagi link FB pulak. sekarang ni aku tengah nak try satu produk. apa pun aku nak test dengan husben dulu. kalau dia tak kalah dengan produk ni insyaAllah, aku akan share kat sini nanti. harga boleh tahan. tapi aku nak try dulu la. mana tahu serasi kan. okay la... layan pics dulu.








ini sebahagian daripada softbooks yang ada. kalau berminat nak beli untuk anak-anak boleh la sms, drop komen or email. semua harga dah termasuk harga pos. untuk fridge magnet tu RM 25 untuk kesemua alphabet daripada A to Z. sama jugak la dengan 123 tu. softbook ni RM35 satu. boleh cuci dan macam bantal. sesuai sanag la aklau nak abgi anak-anak as a birthday present ke, untuk menanam minat membaca.

baru nak berjinak-jinak meniaga. mana la tahu ada rezeki kat sini kan. (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. woa produk apa tu ye??

    jom try contest husband sy dan mng pelbagai hadiah

    ww.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html#idc-cover

    ReplyDelete
  2. oh sudah nampak gambarnya..menarik tu

    ReplyDelete
  3. murah murah...terbaekkk

    ReplyDelete
  4. wani berminat dgn softbook tu..nanti wani ty husband dulu k.apa2 klu nk order wani gtau akak

    ReplyDelete
  5. haa..baru nmpk gambar...comelnyer semua tu sal..

    ReplyDelete
  6. bagus ni..mcm nak beli jer FM ABC tu..nk ajar si adik...

    ReplyDelete
  7. semua comel laa..elok utk anak2 kecil.

    ReplyDelete
  8. hahaha comel je. kalau beli utk ank buah pn ok ni.

    harga pn blh tahan la. tak mahal tak murah jgk

    ReplyDelete
  9. nampak gambarnya.. gud luck ye kak.. :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign