Fresh from the owner...

21 December 2012

Educational toys for kids.

STICKY MICKEY 


nak buat promosi sikit la. pada sesiapa yang ada anak-anak ke anak-anak buah or nak bagi birthday gift kat budak-budak kecik boleh la bagi benda alah ni. aku rasa sangat berbaloi sebab budak-budak suka benda-benda macam ni. sambil dia orang main, parents boleh tunjuk ajar jugak. playing and learning at the same time la. kadang-kadang kita tak tahu nak beli apa. ini la solutionnya. barang apa? jom tengok...



comel je.

yang ini pun comel.

belajar mengira.


budak-budak tengok FM ni mesti teruja punya la. tak bahay. non-toxic paint wooden. senagn nak guna. lekat dekat fidge pun bagus. ada white board dan lekat kat white board pun okay jugak. samil-sambil dia orang main depan fridge boleh la kita cakap: "Itu huruf C." nanti dia pun mesti ikut dan akan tanya kita. pembelajaran secara tak langsung. kalau berminat boleh sms: 017-2561005. nanti aku bagi tahu pricenya. (^_^)

softbook pun ada. untuk menjana minda anak-anak. tak salah kalau laburkan sedikit demi ilmu kan? aku pun melabur jugak untuk develop mind dia orang. hehehe... berminat dengan softbook pun boleh sms. ni antara softbook yang ada:-










ada jugak untuk mengenal angka, mengenal angka arab, mengenal huruf hijaiyah, mengenal bentuk, my today's prayer, waktu makan dan waktu solat. softbook ni lembut, selamat dan boleh dicuci tahu. mudah je kerjanya kalau kotor. kita boleh cuci je sendiri. softbook ni RM35 satu. postage RM6. setiap pembelian ada free gift.

Descriptions:

Material : High quality soft fiber material
Size: 16.5cm x 16.5cm (approximately)
Language: Malay, English and/or Arabic

kalau berminat sms ye.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. wah..sudah start berbisnes ya...bagus tu...teruskan! menarik juga softbook tu

    ReplyDelete
  2. alahai..menariknya wording2 tu....bukan anak2 suka..mak budak pon suker.

    ReplyDelete
  3. comel..nanti ada anak nak beli r...=)

    ReplyDelete
  4. suka yg abc tu..tapi bebudak ni mesti sepah sampai hilang..grr..

    ReplyDelete
  5. bkn takat bdk kecik je teruja kak sal..falsya pun teruja nieh..

    ReplyDelete
  6. Wawawawa dh niaga! Good luck!

    ReplyDelete
  7. wah....berapa harga nih kak?

    ReplyDelete
  8. Cantiklah...nnt saya sms eh

    ReplyDelete
  9. Menariknya. Tapi anak pun belum lahir lagi. Mmg ada plan pun nak beli benda2 ni. Terutamanya fridge magnet tu. Sebab senang, bleh tanggal pastu tepet semula kan?

    ReplyDelete
  10. kak, x der gambo pun.. huhu..

    ReplyDelete
  11. tapi anak buah iman gns la kak maenan cmni seminit je kat dia lepas 2 hncur.

    p/s:cmne akk dpt domain 2?

    ReplyDelete
  12. mane? tengok apa? take pun kak.

    ReplyDelete
  13. akak dah berbisnes ek.. bagus ni :-)

    ReplyDelete
  14. bagus tuk pembangunan minda kanak2 kan...

    ReplyDelete
  15. eh bisnes akk bisnes nie ekk..bagus utk pembelajaran anak2..apalagi soft book tu mmg berbaloi beli.bley turunkan kt anak2 lain..:)

    ReplyDelete
  16. a ah..mmg menarik la... bermain sambil belajar.. esspecially FM tu.. kalerful

    ReplyDelete
  17. isshh..nape kak fieda tak nmpok gambar ni...

    ReplyDelete
  18. nak tgk kat mana ni? pessal tak nampak apa pun

    ReplyDelete
  19. aa la.. naper xde pa2...

    ReplyDelete
  20. berniaga pulak...jap lagi nak jenguk..

    ReplyDelete
  21. ha, br leh tgk.. hehe.. comel2.. tp anak saya x suka ada bnda tepek kt peti ais.. mesti dibuangnya dia...

    ReplyDelete
  22. macam mana nih gambar tak muncul pulak

    ReplyDelete
  23. Menarik je softbook yg islamic tu.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign