Fresh from the owner...

07 December 2012

Alpaca Rugs untuk saya.



alhamdulillah... menang alpaca rugs daripada GA Marya Yusof. adik manis ni anjurkan GA tu kat fb. Marya sekarang ni kan berada di Peru. selalu dengar dia bercerita tentang kelembutan bulu Llama yang dibuat karpet ni. teringin jugak nak ada seketul. sebabnya alpaca rugs ni tak ada kat Malaysia. mahal.

memang rezeki sangat. bersyukur dapat jugak rasa kelembutan alpaca rugs ni. tidur dengan karpet bulu lembut la aku lepas ni. hahaha... aku menang hadiah UTAMA. jadik diberi pilihan untuk pilih ruana or alpaca rugs. dah tentulah aku pilih alpaca rugs. hehehe... terima kasih kepada juri aka hubby si Marya yang dah pilih aku sebagai pemenang UTAMA.

pemenang kedua dan ketiga milik dua nama ini:


tahniah jugak buat Ina dan jugak Izan. tak sangka menang kan? Ina, komen dia panjang. ingatkan Ina yang menang. nanti alpaca rugs dah sampai boleh la aku stroy pasal kelembutannya pulak ye. (^_^) ceh, berangan sudah!!! apa pun bersyukur dengan apa yang telah diberikan olehNYA. walaupun tak dapat ke Peru tapi ada jugak rezeki untuk terima barang daripada sana melalui adik yang seorang ni.

ramah tau Marya ni. walaupun berbalas komen kat fb je tapi rasa macam dah kenal lama. kalau rajin boleh la singgah ke blog beliau. dia bercerita tentang kehidupan dia akt Peru dan jugak tentang keistimewaan Peru tu sendiri. moh ler ke blog Marya Yusof.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Firstly saya nak cakap, bersyukur dekat Tuhan sebab gerakkan hati akak untuk pilih carpet..

    secara peribadinya saya join GA tu sbb nak dapatkan Ruana... sebab saya pikir ia memudahan saya nk menyusu aqilah dekat public + ianya cantik sgt2..!!

    Tak sangka pulak Tuhan makbulkan impian saya tu... cewahhhh... nak beli mahal kak... xmampu... suri rumahlah katakan... harp duit suami je.. hihi

    btw, tahniah utk akak n kak izan

    ReplyDelete
  2. ohya, nak tambah sikit... akak kata komen sy panjang ingat saya mennang kan.. andai kata sy menang pun, sy xkan pilih carpet sbb sy xminat.. hihi.. so, carpet ttp jd hak akak.. hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah sal.....amboi..seronok lah dia yer......saya cadang nak hadiahkan apron tu kat suami sbb dia rajin masak..hihihihiih...best laa dapat hadiah dr jauh...hihi

    ReplyDelete
  4. Wah seronoknye...Tahniah sal..

    ReplyDelete
  5. jelesnya sy tgok..tak smpt pun nak join hari tu sbb kemain sibuk dengan demam selsema..hehe

    tahniah..mmg rezeki..:)

    ReplyDelete
  6. wah tahniah kak....tahniah gak tuk kak ina n kak izan...murah rezeki hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah.. bestnya dapat hadiah dari jauh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign