Fresh from the owner...

08 November 2012

Penyu sudah berteman.


terima kasih pada cheqna. hadiah dah selamat sampai minggu lepas. ni sebab aku joint GA cheqna. sekarang ni penyu aku dah ada teman sebab aku dapat daripada cheqna ni kura-kura. hehehe... nak buat entri banyak kali dah tapi selalu je tak sempat. ada je benda lain yang menyusul. baru pegang dah kena shutdown. adehhh...

kura-kura ni sama je macam penyu. kejap ada bawah sofa, kejap ada bawah peti ais. apa dia cari entah kat situ. tapi kura-kura ni belum lagi naik kat atas. penat nak naik tangga agaknya. muahaha... cantik kura-kura ni. akak suka ye cheqna. terima kasih sangat-sangat. anak-anak pun suka tengok. kadang-kadang tu depan fridge je dia orang main-main dengan kura-kura tu. ada masa dok tercari jugak ke mana kura-kura tu hilang. duduk balik handle fridge rupanya. alahai, anak-anak!!!

a simple gift from a friend memang buatkan kita senyum je sokmo. tambahan bila bukak je fridge nampak la si kura-kura dan penyu tu berkawan. teringat kat si pemberi. terima kasih daun keladi, lain kali bagilah lagi. hehehe... kelakar tak akak?!






my foot: masih berusaha membalas jejak dengan line yang ditimpa hujan ni. tunggu aku di rumah kamu ye?!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. cantik2..dah x sepi lar dya nanti..hehe..

    ReplyDelete
  2. akhirnya ada gak partners...tahniah sal

    ReplyDelete
  3. akak memang kelakar.... siput x ada erk? akekkeke

    ReplyDelete
  4. so comel kak. siap ber-polkadot. :)

    ReplyDelete
  5. comel laa anak penyu tu..er kura.kura eks..hihihi

    ReplyDelete
  6. tak kesunyian la penyu lepas nih yer...hehe

    ReplyDelete
  7. pandai penyu ni berjalan yer.. hihii

    ReplyDelete
  8. xkesunyian lg la penyu tu dh berteman hihi

    ReplyDelete
  9. adakawan dapat merayap sama sama nanti :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign