Fresh from the owner...

24 November 2012

PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA.

nak join klik SINI.


kena tag dengan sha, makanya aku join jugak la pencarian 20 blogger ni. untung nasib berjaya ye tak. man la tau terlebih tuh. hehehe... sambil-sambil tu boleh la up trafik sikit dengan line yang tak berapa nak cun ni.

terima kasih ye sha sebab tag akak yang tak berapa nak rajin nak jon segmen bagai ni. tapi sesekali join tu seronok jugak. (^_^) cara nak join? moh tengok kat bawah ni ye:-

1) Buat entry bertajuk "PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA"
2) Letak banner diatas dalam entry
3) Tag 3 orang kawan korang
4) Hantar entry ke dalam kotak komen dibawah ni

As easy as ABC kan? Penyertaan bermula 23/11 sehingga 30/11 sahaja ye.


jom le join. ada masa lagi ni. aku nak tag siapa ye? kepada kamu dan kamu yang rajin datang melawat blog aku ni.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign