Fresh from the owner...

22 November 2012

Mood dan line yang tak menentu.

guna line prepaid maxis ni tidaklah sebest guna prepaid celcom. banyak cabaran dan dugaannya. kadang-kadang tu jadik geram je. sepanjang guna celcom tak adalah geram sangat walaupun line tu ada masa okay dan ada masanya tak. nak berblog pun buat mood merududm je. tambahan guna ntbook anak buah aku ni. ingatkan laptop aku yang berproblem tu lembab. tapi yang ini lagi lembab daripada aku punya. adehhh... sabar je la.

dahlah pinjam netbook, banyak songeh pulak kan? cerita ada tapi tengah melayan mood yang nak karam nih. tunggu balik Johor mesti mood okay. in shaa Allah.






my foot: tiga orang anak buah aku berkhatan hari ni. baru je bertolak dari rumah dengan salah seoang daripadanya menangis takut. muahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. maxis kat rumah ok je...melainkan kalau capasity dah habis..haha..

    ReplyDelete
  2. ingatkan celcom yg problem maxis pun sama ye....

    ReplyDelete
  3. nak berkhatan? hehe..nasib baik anak2 bujang saya dah lepas...jenuh juga nak menjaganya

    ReplyDelete
  4. Selalu je Sal takde mood skrg.. Cepat2 balik johor okay. Supaya mood dtg kembali.

    ReplyDelete
  5. klu dgn line mmg geram yg amat....sabor jer la kan hikss

    ReplyDelete
  6. line mmg slow..byk2 bersabar..adeh..

    ReplyDelete
  7. kat rumah sy celcom ok maxis tak ok

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign