Fresh from the owner...

26 November 2012

Kerongsang cantik Kak Fieda.

aku rasa orang lain yang dapat hadiah daripada Kak Fieda dah buat entri pun. aku jugak yang terhegeh-hegeh. hahaha... sebabnya aku tak bawak balik card reader. jadinya tak boleh la nak transfer pics sesuka hati kat netbook anak buah aku tu. sebab tu jugak masa kat kampung tak ada entri aku yang bergambar melainkan yang dah siap aku cilok kat FB. (^_^) entri panjang berjela-jela pun tak ada pics. mesti sakit kepala kamu dan kamu baca kan? muahaha...

jadinya balik sini aku snapped semula pics kerongsang tu. waalupun blur-blur dah tak se'hebat' handphone aku yang 'koma' tu tapi at least ada la pics daripada tak ada langsung kan? terima kasih Kak Fieda sebab bagi kerongsang cantik ni kat saya dengan anak-anak. dia orang tanya kenapa dia orang punya tak sama dengan saya? saya ada extra satu. dia orang dua je. hehehe... jadi saya kena jawab la sebab 'Ibu yang taip komen. Bukan Kak Long. Hikhikhik...' macam-macam la anak-anak ni.

tulisan tangan Kak Fieda yang cantik.

kerongsang untuk anak-anak dara.

ini ibu punya. kaler purple. favorite kaler Kak Fieda ni kan?


terima kasih daun keladi ye Kak Fieda. cantik sangat kerongsang-kerongsang tu. Kak Fieda ni ramah orangnya. walaupun tak pernah bercakap lagi tapi setakat kenal kat alam maya dengan sms tu aku dah terbau aura kelembutan kakak comel ni. hehehe...

jadi boleh terjah Kak Fieda ye. kalau peminat Adam dan Hawa tu boleh download daripada blog Kak Fieda je sebab Kak Fieda memang sentiasa update la pasal cerita ni. aku tak tengok tapi tolong promote je boleh la. nak advertise blogshop kat blog Kak Fieda pun boleh. moh le ke blog kakak purple ni ye.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. syoknye dapat adiah..bile la nak dapat cam ni...

    ReplyDelete
  2. comel...ye kak fieda mmg peramah

    ReplyDelete
  3. wah alhamdulillah
    rezeki =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki kan :D

    ReplyDelete
  5. bini wak pon sukak kerongsang cengini.. iHIkks

    ReplyDelete
  6. cantik plak tu kerongsangnya.pearl lg..hehe

    ReplyDelete
  7. wah tahniahhhh..murah rezeki akak n anak2...cantik brooch tu

    ReplyDelete
  8. As salam Kak Sal ya,

    Kak Fieda tu cantik! Saya suka tgk muka die... Tahniah ye kak :)

    Terima kasih tau sebab sudi join GA saya :))

    ReplyDelete
  9. Anak dara 2 org pun dpt. baiknya hati dia.

    ReplyDelete
  10. cantik kerongsang tu... murah rezeki

    ReplyDelete
  11. terima kasih sal atas entry ni..terharu pulok..hihihi..comel pulok tu keronsang ni duk dlm gambor..tq ye..

    ReplyDelete
  12. tak dpt nk marathon lagi entry2 sal yg lepas..masih kt kg ni line slow..

    ReplyDelete
  13. bertambah koleksi kerongsang

    ReplyDelete
  14. cantik... untungkan dapat rakan blogger yg baik hati

    ReplyDelete
  15. cantiknya..kak fieda buat sendiri ke tu?

    ReplyDelete
  16. dpt hadiah lagi, jeles aku!

    ReplyDelete
  17. Cantik..

    ps: apa yg done nestum/ hotlink tu?

    ReplyDelete
  18. Cantik..

    ps: apa yg done nestum/ hotlink tu?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign